HAPPY NEW YEAR.

Man ligger efter om man fortfarande sitter i jobbkläderna, halvdäckad i sängen och målar naglarna. Första lagret. Och inte har valt klänning skor eller någonting. Eller ens vet bestämt vad man ska göra. Men ähh. Vi ska i alla fall börja med stans godaste knytismiddag i stans ballaste lokal. Därefter får vi se. Hur som helst blir det nog ett kickass nyår. Utan förväntningar eller vidare förberedelser. Sunkigt och perfekt.

Gott nytt osv. Ems.

Julsvanen.

Bildkavalkad. Såhär roligt och lite till hade vi på juldagen. 


Fred. Ems.

Slumberparty.

Vi hade ju som sagt en liten sleepover hos Jonna. Det styrdes och ställdes och antastades. Vi planerade någon halvball nyårsfest och googlade roliga bilder, fixade meny och playlist. Tittade på Ronny&Ragge halva natten. Lyssnade på Bullerbyboken och skrattade lite för mycket. Jag och Jonna skedade eller gnuggade rumpa hela natten. Det hela var ganska mysigt fram tills dess att hon lite sömndrucken faktiskt på riktigt trodde att jag var Alex. Det började med att hon lite oskyldigt smekte min rygg, glipan mellan pjamasskjortan och tightsen, på typiskt Jonnamanér. Jag tänkte att hon slutar nog snart, orkar inte riktigt säga till, somnar om. Sedan började hon leta sig ner i mina brallor och mina ninjafeministreflexer grep in. Känner mig antastad, och lite mer på min vakt när det gäller henne nu.

När vi väl vaknat till liv, käkat frulle och gjort oss till människor igen väntade stan. Jag fruktade det av hela min själ, men det visade sig vara en riktigt bra affär. Jag hittade två par nya jeans, en drömtröja och en vinare. Och när jag kom hem väntade min nya påse på mig. Och det bästa av allt är att efter en stunds pengaångest kom jag på att jag inte alls kommer vara sådär riktigt pank som jag trodde, jag väntar ju på Traderapengar!Just nu sitter nog Jyllzan och Jonna och dricker mohjitokannor på Tranquilo. Jag ska äta middag, skriva rapport, plugga lite tenta och jobba imorgon. Tallihou!

Ems.

Boney M.

Lyssnar på Boney M i Ponns säng. Jätteäckligt. Emelie är näst intill naken, också jätteäckligt. Inatt drömde jag att jag hade klädsex med en okänd snubbe, sen kom hans fru och det blev dålig stämmning.

Nu ska vi dra våra arslen in mot storstaden, känns hemskt. Orkar inte, men man ställer ju upp för sina vänner typ.
Hon ska köpa braxses, jobbigt. Men så länge det finns liv, finns det hopp.Jonna hade tydligen sparat en liten del av en fbchattskonversation med mig. Här har ni min sanna natur, jag är ond.

Sincerely yours, Jyllz.

Läskiga monster och schyssta själar.

Tack Skrillex, du är ett geni. Åh, va glada vi är för den här EPn. Sjukt göttigt.
Skrillex – Scary Monsters and Nice Sprites EP
Sincerely yours, Jyllz.

nyårstyg.

Kläder på nyår är ju bra att ha. Det blir den här.
Nu ska jag ut i mellandagsrean of dooom igen. Kul för mig.
Sincerely yours, Jyllz.

Va? Narnia?

Jag börjar återvända till livet och det känns najs. Det bästa jag vet är att vakna morgonen efter en asig bakisdag och må bra. Då njuter jag till och med av att städa och slänga äckligt skräp. Snart blir det ännu bättre för då ska jag möta upp urballaren den äldre, min syster. Vi ska äta sushi har jag bestämt och se nya Narnia. Kanske bränna upp något presentkort eller två på vägen. Softilation.Tror för övrigt att jag har en hemlig crush på Aslan? Kan man vara kär i ett lejon?

Frid och fröjd. Ems.

Julsvanen.

Lever efter devisen ballar bäst som ballar ur idag. Annars hade nog bakisångesten tagit knäcken på mig. Nu är det bara ganska komiskt.

Mvh er urballare. Ems.

Smaskigt.Vill helst äta Draco till middag varje dag i restan av mitt liv. GOOOTT!

Sincerely yours, Jyllzzzzz.

Juldagen.

Idag fyller världens bästa mamma, min, 50 år. Det ska minsann firas. Eller, det har redan börjat firas. Själv gick hon upp vid halv tio och korkade upp skumpan. Den är rosa. Älskar min mamma. Om någon timma blir det tårta och sedan bär det av mot ett för henne hemligt ställe, för finfin trerätters. Som om att man känner för att äta idag.. Ehh. Det blir najs! 

Ikväll blir det väl juldagsfirande i vanlig ordning. Nef, Båten, Saturn, Jazzhuset eller kanske rentav Balkanfest? Den som lever får se.

Ses i dimman. Ems.

Jag har inget att säga, förutom: NAJS!

Då sitter man här igen. Restan av familjen Mielke har lagt sig för att vila. Jag är dödens vaken. Reflekterar över dagens klappar. Så himla nöjd brud. ÄLSKAR JULAFTON! 

Julööön.

Ja, jag har ju också haft en himla fin jul såklart, som firats precis som vanligt. Som jag vill ha det. Maten, vinet och tröttheten har flödat fritt. Har fått himla mycket göttiga julklappar av alla nära och kära. Som till exempel:

Parfym
Krämer och duschcremer
En liten tavla
Lisebergskort
Presentkort och cash
Ett snajdigt bälte
Biokort
(ska se Tron igen)

Och antagligen en massa annat asbra som vanligt. Nu tänker jag nana. I deserve it.

God jul! Ems.

RSS 2.0 bloglovin