Du är min Thelma, och jag är din Louise.HI FIVE VÄRLDEN.U ROCK. DDR.

Tisdags-pulka-fylla.

Jyllz och jag sitter på min lilla kammare. Börjar kanske nå steget över salongs och njuter av livet fast vi inte borde. Har käkat kronärtskockor och druckit nån liter vin. Har det jävligt fint och börjat bli fett nostalgiska. Så vi ger er några av förra vinterns bästa, det fanns många.
Nu jävlar ska vi ut och åka pulka. Leka i snön rockar. 
Fred och öl. Ems&Jyllz. SÅHÄR TIGHT.

mor.

Här är min balla, coola mamma och hennes balla, coola bror. Avundas hennes kläder endel. Himla tjusigt. Vissa säger att vi är väldigt lika, andra att vi är identiska. Vet nog inte riktigt. Vet nog mest bara att jag är sjukt trött och inte orkar mera. Har dansklass imorgon bitti och jag är helt övertygad om att det kommer att slå ut mig. Men jag tackar och tar emot. Det är ju faktiskt fett kul och vem vill inte ha lite nya moves att köra på sejdelns trånga golv.

Sincerely yours, Jyllz.


101129

Min dag har endast bestått av tråkigheter, skola (kör, det är kul förresten), staden, mammas jobb, lagat gulasch soppa (namnam) och nu plugg. Lite segt sådär. Mitt ben är förövrigt svullet, och jag har sjukt korta ben haha, därav bilden på dvärgbenen, roade mig åt det på min lektion. Produktiv tjej. Fred, Lisön.

Aj.

Eftersom jag är den mest graciösa människan i världen så gjorde jag ett jäkligt snyggt fall i fredags, dansade in i en scen, typ, jättelåg och svart som man knappt såg haha. Det var riktigt fint. Ont gjorde det. Ont gör det nu också, känns bra med tanke på att jag köpte Docs i veckan som behövs gå in (kanten går precis över min tjusiga skada ehe) Sen rasade jag och Jyllzan ihop i en hög på väg hem till mig så jag kirrade mig ett snyggt blåmärke på mitt knä och Jyllz fick nåt blodigt på köpet. 

Beskåda!


Fint att man skriver ett helt inlägg om sitt ben. Ehhhe.
FRED. Fis.

Jourfika på WB.

Nu sitter vi här igen. På sveriges finaste, största och mest snötäckta träslott.Sincerely yours. Jyllz & Ems.

Saker man hittar i sin väska efter en bra utekväll.


Ems.

Ensamdans.

Filmade lite på embassyspelningen. Ni ser ju att det var helt galet och att alla var helt mental. Kanske inte. Fast den där balla bruden som dansar runt där ensam är min bästa vän. Hon är alltid galen. Det älskar jag. För att är hon galen, då måste jag också vara galen. Annars blir det fett sakta. Och när vi två är galna händer allt sånt där häftigt som man vill ska hända på helgerna. ÄLSKAR DIG EMS, FY FAN!JYLLZ

Bad reputation across the nation, sounds good to me.

Spelningen på roy var helt fantastisk. Lite sakta dock att ingen ville dansa. Hade blivit bra mycket fetare då. Men ems drog upp mig efter ett tag. Kändes mer än okej att ensamdansa i en biosalong. Tre pers. Creds till den tappre mannen som också gav sig upp på golvet tillslut. Jag och ems var nog så starstruck man kan bli. Vi rökte lite med Sincerely yours pojkarna och gick till vagnen med Elin från JJ. Jag är fortfarande i chock. Men det är äckligt göttigt.

Vi hamnade på Galliano ett tag. Fett otippat men najs. Slutade kvällen på skål med country roads ekandes i öronen hela vägen hem. Blev utslagen. Somna på wendelsberg. Fett. Här får ni lite äckliga fulla bilder på kompisarna.Sincerely yours, Jyllz.

Mad men.

Jag kan inte förstå varför jag inte har tittat på denna serien innan, den är helt fantastisk på alla sätt och vis. Nu har jag plöjt igenom halva första säsongen. Fint.Fred, Lisa.

Skojsigt.Enjoy!
Fred, Fis.

RSS 2.0 bloglovin