utflykt.


I lördags morse när bakisverksamheten var som mest aktiv fick jag en briliant ide. De flesta ideerna jag får brukar vara just när jag är full eller bakfull. Jag och gina låg utslagna i sängen och vi tänkte att antingen ligger vi kvar här eller så gör vi något fett. Vi gjorde något fett och åkte till Gunnebo slott. Så vi hoppade in i bilen, plockade upp lillkillen och cruizade dit. Där bjöds det på paj och får. Sjukt bra bakislördag.







kärlek och kramar, Jyllz.

one night in hunnebostrand.


Allas våran fis hade ett schysst sommarjobb i hunnebo. Hon städade rum på ett hotell i smögen. Detta gav oss möjligheten att  "party like rockstars".  Vilket vi absolut gjorde. Kvällarna spenderades på båtar, på campingar och i havet. Kanske till och med några klubbar besöktes. Vi lyckades få hem ett litet lammkött. Han var trevlig men fruktansvärt självgod. Det gillar vi. Så alla ni dryga människor där ute, we love u.



Håll käft, Jyllz.


Ooooohhhhooohhhhh



Jag och queen B
Rockar Uppsala hårt, idag drar vi till Sthlm på kollektivfest, fett!
Stay classy, Fisen.

IM AN INDIAN ON A SATURDAY NIGHT.

Jag måste nog säga att jag hade en bra fredagkväll ändå. Det trodde jag inte igår eftermiddag när jag var bittrare än självaste Gina. Jag och lilla mamma började kvällen på en fotovisning som var himla fin. Därefter tog vi oss in mot stan och jag fick lite halvtaskig mat i mig, vilken jag idag misstänker orsakade hela kvällens illamående men struntsamma. Och vi fortsatte till Dubliners. Ems och mamma blev fulla tillsammans med ett 20tal män svärmandes omkring oss. Vet inte vem de stötte på mest, mig eller min mamma? Det var en upplevelse vill jag lova.

Jag spenderade en sisådär fyrtiofem minuter snurrandes i Brunnsparken när mamma åkt hem. Försökte besatt få mitt kort att fungera på någon kiosk, smuttade på en liten fanta, bommade cigg och mådde illa. Då kom äntligen mina Tuveboys och plockade upp mig. Vi åkte till Henriksberg och drack öl, lirade foosball, dart och biljard. Och jag kickade deras ass, allihopa. Fett. Jag ska bli sjukt bra på biljard alltså.


Så himla fin återförening.


Men det finaste av allt på hela kvällen var nästan hemfärden. Nattbussen 03.30 och jag tyckte allmänt jävligt synd om mig själv. Så jag fick en alldeles egen riddarfilm, live, där jag var hans hjärtas dam. Tror tusan det var den bästa nattbussfärd jag någonsin varit med om. Vem har en egen riddare på nattbusen? I do.

Imorgon fyller den alldeles för fulle riddaren år. Och det ska firas. Så jag strosar runt här i mitt kök och har hemligheter och fuffens för mig, medans han sover ruset av sig. Snart är det dags att sätta planerna i verket. Det ska bli fint. Ikväll är det dessutom Oktober/Piratfest med min exklass. Känner att det blir en sjukt bra dag.

ÄRTOR.
Ems.



Gilder runt på wb.


Finfredag på wb. Sitter i datasalen och lyssnar på musik och har det allmänt göttigt. De flesta har åkt hem till diverse städer runt om i Sverige pågrund av höstlovet, så tomt är det. Har mest glidit runt idag, lite höstfest möte, ragga lite på pb, röka lite cigaretter, dansa lite. En vanlig dag på Wendelsbergs folkhögskola alltså.

Ni får den här fina, vi gillar dubstep nämligen.







Håll käft, jyllzis.

Som tåg av längtan.

Något som brukar hända när jag åker tåg är att det brukar stå stilla i en skog, vilken nu har hänt, igen. Tågvärdarna går fram och tillbaka med snabba steg i gångarna, killen framför mig snyter sig så att man verkligen hör hur snoret flyger ur hans hjärna. Jag blir nervös och tror att nu dör vi snart. Fast det gör vi ju inte, hoppas jag. 
Tur att jag sa så för nu började tåget åka igen. Och det var visst ingen skog, såg massa hus. Episkt. 

Sen kan jag ju meddela att jag hade fruktansvärd panik igår för att jag inte hittade några hörlurar hemma, sprang in på shell och seveneleven imorse utan större framgång, men på pressbyrån, där har dom grejer förstår ni! Nu äger jag ett par rosa sonyhörlurar, tjusigt! 

Nu står vi stilla igen, tio minuter sa mannen i högtalaren. Vi får väl se! Tills dess; Fred! 
Fisen.





(Min dongel var dum, köpte internet på tåget och då kan man se vart man är någonstans! Skojsigt, ehehh. I Gnesta förövrigt mina bröder som jag inte har någon kontakt med, spännande.)

WUÖE

Var hälsade!
Jag är sjukt trött, ska med tåget 06.00 gick upp 04.15, aaah. Jag rullar mot Uppsala som Jyllz uttryckte sitt missnöje över igår. Sitter här i min ensamhet och väntar på att min skjuts ska vakna, roar mig med camen. Jag knåpar ihop ett snajsit inlägg på tåget sedan!




Tröttaste tjejen i stan

Fred, FISÄN.

Nu mår man.

Blir glad när mammas fina vänner lämnar tjusiga meddelanden på min spegel, jag är omtyckt minsann.
Idag var det uppspel av monologerna, jag glömde bort halva med det märktes tydligen inte så jag är nöjd. Efter skolan drog jag och fisen in till stan för en adjöfika. Apan åker ju till uppsala, inte najs. Sen träffade jag min favorit kattis och vi gled runt ett tag på stan, var lite nostalgiska och pratade om pojkar och sånt trevligt.
Nu blir det PW med ems och gina. Vi är så himla duktiga.



Håll käft, Jyllz.

Whitetrash familjens finmiddag.


Vi vågade oss ut till Hisingen igår. Alltid lika spännande, living on the edge där ungefär. Lisa skulle laga oss middag vilket alltid är hemskt uppskattat. Det blev paradrätten Fläskfilé´, sparris och bea. Ems den äckliga djurrättsaktivisten åt qourn. HAHA. Meen whatever, det smakade kalasbra och när Lisa sedan delar ut kläder och bjuder på glass med kolasås blir vi genast som små ponnys som släpps på grönbete. Fett lyckliga.

Vet inte riktigt varför det alltid är Ems som hamnar på bild med hon är väl snygg antar jag. Yada yada, såhär ser hon ut när hon äter i vilket fall.









Håll käften, Jyllzis


PW.

Ikväll när jag och Jyllzan var ute på vår hurtigrutt i det Mölnlyckska skogarna gjorde vi något vi egentligen inte vågade. Vi kände oss som tio år när vi stod där bakom trädet, och spejade in i huset och filurade på vilka det egentligen var som kunde bo där. Vi var tvugna att ta reda på saken. Så vi smög fram till Ugglegårdens soptunna och brevlåda för att ta reda på det. Vi var nästan inne på det privata området och det stod en man i köket och gjorde kvällsmat. Men vi var tvugna att veta. Tyvärr fick vi aldrig något svar, men det tänker jag tusan leta upp på Ratsit alldeles snart. I alla fall jag blev så uppslukad av det spännanade spionaget att vi bara var tvugna att smyga lite runt tomten också, ända tills vi hamnade i en baotastor komposthög. Då vände vi väl och traskade hemåt igen. Men det var fruktansvärt spännande. Ugglegården är nämligen ett av de största och finaste husen i Mölnlycke, och ligger i Wendelsbergsskogen, vilken för övrigt är hemsökt. Och jag älskar att spionera.

Jag tror att det är bra att göra saker ibland som man egentligen inte vågar. Vi stod ju där jättelänge och ville ju bara veta, fast tvekade. Så länge att vi till slut bara var tvugna att göra det. Jag tror att det är nyttigt för själen. Jag ska ägna mig mer åt sådant. Tänk hur mycket modigare och bättre man blir. Och hur sjukt coola historier man får på vägen.

Eder kvällsfunderare,
Ems.



Teenage Crime.







Såhär såg jag och Jyllz ut igår. Alla kläder är jättedyra, speciella och köpta i en asfet affär. Bara så alla vet.


FRED, Fisön.

wbblogg.

Sitter i skolan och har det najs. Lisa har ångest över en fin bokrecenssion, hon orkar inte ordbajsa mer. Den blir en halv sida lång. Jag har ingen lektion alls, min kör är inställd. Då blir det att chilla i datasalen och se på bilder på Nicklas när han var gangstah. Han krockade en bil mitt i en trädgård. Det är tufft tycker vi.
Så alla ni gangstrar där ute i världen, vi gillar er.

PEACE, JYLLZ.

RSS 2.0 bloglovin