Vaginavideo.en liten videoblogg, Vår första och definitivt inte sista.
Älskar förövrigt att ems kallar mig pussyass chicken. Puss på dig!

Sincerely yours, Jyllz.

wanligt wbhäng.


Showerfika på wb är en fin söndagstradition. Självklart var jag och ems där. Fika är liksom good stuff. Tyvärr var fikan slut när vi väl kom dit, men inga sura miner för det. Jag och ems investerade i något häftigt lazer combat spel som spelades i slottets trappa. Det var helt värdelöst så vi drog till ica och köpte lite mjölk och en pilbåge. Sen körde vi genom mölnlycke, johan och nicklas var indianer och sköt en stackars brud utanför konsum. En fin kväll helt enkelt.
Sincerely yours, Jyllzan.

filmer och sådant fint.

För några veckor sedan såg jag black swan och never let me go. (så vackra människor så man vill dö lite) nya favoriter tror jag. SE SE SE! I veckan var jag på bio med malin och såg love and other drugs, jake gyllenhaal halvnaken nästan hela tiden, smaskigt, inte att spotta på. Om man inte gillar sånt då.
Fredliga hälsningar, Fisen.

woopwoop.

Lite bilder från i lördags.
Fred, Fisen.

hhaahahh.

Helt galen kväll igår. Nu sitter jag hemma i min lilla bakisdimma och har skapat en alldeles fantastisk playlist, enjoy!


Fredöns, Fisen.

GIFF Dödselectro.

Åt lite och drack lite sangria i mitt kök, mötte upp Sara och tha gang på gamla Galini, hamnade på Le Village för en halv öl och sedan hetsades det Dödselectro på Lagerhuset. Först handlade allt bara om dans och stå på scenen, sen handlade allt bara om kärleksproblem och sen handlade ALLT verkligen bara om taxibilar och mat. Sjukt bra natt.Ems.

mucho gusto faktiskt.

Victor De Palma & His Orchestra – Mucho Gusto

kan nog fan va världens bästa låt. Soundtracket till vårt vaginiga rockliv.

Sincerely yours, Ems & Jyllz.

Shame on a nigga.

lyssnar på gansgtermusik och känner peppen! ska iväg till haga för en liten hejdåfest för malin!


woopwoop!

Fred, fisen.

dödens.Vi går och dansar i kväll. I ren vaginaanda.

Sincerely yours, Jyllz.

Minnen av igår.

Eller förra helgen. Vi älskar Mauro Scocco. Tyvärr är vi lite för balla för att kunna texterna. Det var en fet bakisdag hur som helst. Kul hade vi.Idag verkar det bli Dödselectro eftersom jag helt plötsligt var ledig och rastlös. Det vill säga om jag orkar pallra mig in till stan för att fixa ett festivalpass. Önskar att någon gjorde det åt mig. Orkar inte.

Snälla? Ems.

Fin och vin.

Vi lagade världens godaste pasta, drack vin och blev lite lagom odrägliga.Festkepsen vad med och invigdes. Och idag gick jag till jobbet fastän jag tydligen inte skulle jobba. Så då gick jag och Jyllz hem till mig igen, sov och drömde konstiga saker i min soffa. Tittade på någon pingvin-dokumentär också. Konstigaste dagen.

Ems.

Mössa.

Mössan och jag är back in business. Och det verkar till och med som om de har tvättat den. Månaden på restaurangen var som spa för mössan, det gjorde den nog gott. Så jävla fräscht. Jag är inte fräsch, och jag ser purken ut men äsch. Men slutet gott allting gott. Nu ska vi leva lyckliga i alla våra dar.Ems.

RSS 2.0 bloglovin