nere.


Ready raindears.

Kanske världens bästa tröja. Så jävla festivalredo nu.


Ems.

Midsommar med storfoten.Ems.

LV.Titta på John Lennons NYC också. Den är fin.

Ems.

VAR HÄLSADE!


HAHA jätteseriös, HEIII, gbg_girl_90 <----------- HÄHÄ. Herrå.

Fred, Fisen.

lovez.

Är så himla förtjust i denna videon!

/Fisen.

Martin de Thurah.

Pissdagar som den här, när man inte har något att göra och det regnet öser ner är sämst. Gräver i stället ner mig i musikvideos och blir nöjd igen. Kommer antagligen bli onödigt mycket sånt nu. Hoppas ni överlever. Bäst för tillfället är Martin de Thurah, dör om och om igen. Himla festligt att han har regisserat videos till några utav mina favorit låtar också. Det blir man glad i hågen av.


Service

 

 

Sincerely yours, Jyllz.


Lill-semestern.

Jag, emsis och hundkraken åkte upp till mina farföräldrar för några dagar sedan. Vi behövde komma bort lite grann. När vi kom hem var vi hemskt utvilade. Kanske inte. Men vi gick långa promenade och hittade skit på marken så det var kul!

Mitt resesällskap ser underligt ut.
Sincerely yours, Jyllz.

Cam 2.0

Var hälsade!
Dricker grogg med mig själv, göttigt. Ska nog hem till Amy om en liten stund, får laxa ikväll, ska upp halv åtta imorgon eeehhhh.
Fred, Fisen.


våning fem.

Jag lever, jag knegar på, svettas och ser korvig ut i min arbetsskrud! Jag trivs faktiskt jättebra, alla är mysiga och min arbetsplats är fancy-schmancy, nästan så jag inte vågade röra något i början. Nu är jag bara rädd att jag ska göra sönder något när jag håller i det men det har gått bra hittills! (peppar, peppar)


Klad tjei! (jag har inte bojkottat luggen, den är bara uppsatt lite, inte så göttigt med svettigt delad lugg på jobbet ((inte för att jag har jobbat idag, men ändå)))


Fred, Fisen.

Uppfinnare.


Uppfann ganska mycket häromdagen. Det är så våran grej. Det och att gå vilse.
Ems.

RSS 2.0 bloglovin