ett avskedsbrev.

Till Vaginadialogerna.

Vi har känt varann i drygt ett år nu och det har varit fantastiskt. Mer för oss än för andra kanske. Vi började som ett skämt och en antiblogg, men växte till lite mer än någon tänkt sig. Det blev en första förälskelse och ett hjärtebarn. Men som alla vet tar den första kärleken slut någon gång. Det här är inget undantag.
Vi ska då inte sluta med vår grej. Det är nog näst intill omöjligt. Men Vaginadialogerna är inte vad det än gång var. Och nu när Jyllzan drar måste vi gå international. Vi kör vidare under nytt namn, nytt koncept, men samma goa GÄNG! En i London och två övergivna i Svea. Eftersom det inte går att göra någonting åt det håll man vill på blogg.se (no offense, ehh jo) så startar vi en ny sida. www.deardirty.webblogg.se.

Där finns vår dagbok, våra fylleäventyr och rövarhistorier samlade för framtida generationer. Vaginadialogerna kommer för alltid att leva kvar i allas våra hjärtan, men tiden går och saker måste förändras. Vi ses vänner, i ett annat universum.Med varma hälsningar Vaginadialogerna - Emelie Julia och Lisa.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0 bloglovin