DIAMONDS LAST FOREVER.Ems.

Det finns inget kaos i rymden.

För i  rymden finns inga känslor. Hemskt fin och finurlig film, och ett göttigt soundtrack.Ems.

Californication.SMASK

/Fisen.

DRICKA ALKOHOL PÅ MACFORUM.

Den här bilden är för rolig. Från biljettsläppet till Nöjesguidenfesten på Macforum för ett par veckor sedan. Tror inte jag har sett en töntigare mingelbild i hela mitt liv. Jag är bara så jävla nöjd och göttar och Julia ser bara full och misstänksam ut. Fan sämst på att mingla.Ems.Drottningen.

Drar mitt söta lilla arsle mot queen och söndagsöl. Det här kan nog bli en himla bra tradition. Enda nackdelen är väl att min fysiska hälsa och ekonomi går i botten. Men vad gör det om hundra år?Sincerely yours, Jyllzan.

GOTH PEOPLE WITH MUSTACHES.två.

Det blev bara två bilder från gårdagen.
/Fisen.

Skins.

Nu har jag äntligen kikat på de avsnitt som finns av series 5, och, jag tycker om det. Vill snaska lite på Matty. Även om jag älskar de föregående generationerna också. Fän, alla borde vara med, ehheh.


/Fisen.

bostäder.

Har spenderat förmiddagen med att titta på lägenheter. Det är sinnesjukt hur dyra lägenheterna i götet är. Får lite ångest och tänker mest att jag är fast i benareby förevigt. Fast nej, då ruttnar jag nog bort. Wb är snart slut och jag måste komma på något att göra efter sommaren. Fett läskigt. Fast fuck it, det löser sig som allt annat.
Sincerely yours, Jyllz.

Att nöjes sig, eller inte.

Hur mycket Yaki-da än vill, och hur mycket rök de än spyr ut, det gör inte en bra klubb. Och hur mycket Skål än försöker, det blir inte snyggt. Aldrig. Man kan så mycket mer, och väljer att inte göra det. Fulheten och avenyn trivs för bra.

Nu vankas det i alla fall gött häng på WB, är för trött och mättsprängd efter 70årskalasande.

Ems.

NÖJETS GUIDE.

Jo, man skulle väl kunna påstå att vi var nöjda. Billig öl och långa toalettköer. Det är ju det ända man vill ha när man är på fest. Vill passa på att erkänna att det var jag som kissade bakom fotöljen på andra våningen. Men vi dansade och skrämde söta pojkar och var nöjda.

Sincerely yours, Jyllz.

Forna tiders glans.

Bjuder på ett stycke random bilder från svunna tider. Alltid mysigt att ta sig en tripp nedför memory lane. Sedan ska ni få bilderna från nöjesguiden, fan vad snygga vi var.
Tensnake – Coma Cat

Sincerely yours, jyllz.

RSS 2.0 bloglovin