HYBRIS.


Pepp.


Ems.

Real life.

Nu när man är tillbaka i verkligheten, lite utvilad och nykter och så, är det dags att börja ta tag i festivalandet lite mer på riktigt. Flaggan är ju gjord, men så kommer man att tänka på det där med vem som spelar när och var och så inser man att spelscheman kan vara en bra idé att ha med sig. Sen målar man tånaglarna rosa och orangea, klipper sönder lite fler tshirtar, lagar shortsen, raidar källaren och lägger ansiktsmask. Snart, snart är det avfärd.

Ems.

Sista kvällen :(

Ems & Jyllz!

Dag 2.

Jyllz & Ems.

Party like rockstar.

Jyllz & Ems.

Dag 1.

Ems & Jyllz.

BBY CHILL.Här sitter tekla, pontus och jag i soffan. Myser och riktigt trivs medans Julia dragit iväg på speedy för att köpa hem diverse förnödenheter som tagit slut under natten. Vi hade en väldigt trivsam inflyttningsfest igårkväll och har väl sovit ungefär tre timmar totalt. Men det gör ingenting för idag ska vi fånga dagen. Pyssel för hela slanten och kanske ett litet dopp. Mycket att stå i och massor som ska fixas. Campflagga, klippa sönder flanellskjortor, garderobsrensning, nitning, slipning, och annat bra. Dessutom flyttar en till gäst in i veckokollektivet ikväll. Prima! 

Ems.

SAMBO.

Tja rå. Nu flyttar jag hem till Julia i en vecka! 


Ems.

:(

Vaknade i morse, sov med linserna i natt. Det blir grusigt i ögonen då. Mitt hår var också trassligt, lite som svinto. Kände mig inte som kung. Imorgon börjar vi om.
Sincerely yours, Jyllz.

Den regniga torsdagens räddning.

Regnet förbjöd kubb i slottskogen den där torsdagen. Det sved, något så fruktansvärt. Vi bestämde oss för att sysselsätta oss på annat vis. Röhsska och stadsmuseet. Vi såg på fina och fula coctailklänningar, hittade stans snyggaste cykel, kollade hur det stod till på den japanska homoerotiska fronten och läste det mesta om göteborgs historia. När vi var så fulla av kultur och nytt vetande drog vi till kronhusen, drack te och verkligen njöt av varandras sällskap. Mmmm. Rullade till panduro och plockade på oss lite skit. Sen pysslade vi loss totalt. Efter dendagen var man mysig i hela kroppen och hade massa bra känslor i magen. Som det ska va, när man har haft en bästedag med sin bästepolare.

Sincerely yours, jyllzan.

Predators.

och..

..Jack!

Sincerely yours, Jyllz.


RSS 2.0 bloglovin