tequila.

Igår vad det till mitt och Jyllzans stora förtret (bakfylla) dags för den efterlängtade och tjatade om TEQUILAKVÄLLEN. Smularn hade ju köpt en flaska till mig i födelsedagspresent och det här var nog enda chansen att dricka den på något halvvettigt sätt. Tyvärr blev det inget TequilaSpaceRave som planerat men nog så gott ändå.

När man väl tvingat ner de där första klunkarna gick det ju som på räls. Vi rännde ut på stan. Gick till Biljardpalatset för att grunda lite till med beer pong, men stället hade förlorat tillståndet för det? Jag kickade i vår pingisturnering istället. Rullade mot Lust som vi mest skrattat åt hela dagen, dansade till lite minimal och drack bärs och avslutade med tokdans och den traditionella nekningen på Pustervik. En rulle på det och schysstaste taxichauffören och du har en helkväll. Tackar gudarna för att dagens bakfylla konstigt nog inte är värre, eftersom jag snart ska rulla upp till jobbet och servera Munskänkarna!

Ems.

Baby.

Jag fick ge upp mina planer på att sy på min mantel för att istället gå ut på äfentyr. Satte på baby och började rocka!
Fredens, Fisen!

Tillsammans.

Nu är har vi samlats här uppe i mina hood. Ätit en god middag och druckit lite vin, ska dricka lite mer vin antar jag. Emelie och Lisa delar upp kläderna mellan sig som jag inte ska inte ska ha med till London. Emelie sa nyss att hon aldrig ska tvätta kläderna hon tar av mig. Det är fint, jag älskar dem båda. Innerligt.
FÄÄÄN, fattar inte hur detta ska gå..
Sincerely yours, Jyllz.

optikern.

Nu vaggar synskaskade jag ner till Mölnlycke. Hunden börjar bli lite lätt hysterisk, vill nog inte att jag ska dra. Skiter jag i, HAHAHAHA. Hon sitter och kurar där bak och ser förjävla deprimerad ut. Jag ser mest ut som någon med narkolepsi kanske. Yäyä. Inte så spännande. Herrå!

Sincerely yours, Jyllz.

Mantel.

Idag har jag köpt tre meter svart tyg, jag ska sy en mantel. Jag ska bli en dödsätare, återkommer med resultatet i helgen. Blir exalterad./Fisen.


pumped up.

 

EHHHH, kissar ner mig.

Sincerely yours, Jyllz.


dye motherfucker, dye.

Vi dricker ekfatslagrad julmust och har dip dyat mitt lilla fjun på riktigt. Se så bra det blev! Drog till med Vickan Törnegrenfejset! Nu har jag och Gina hittat en ny lägenhet i London, fräckt tycker vi. Mer om det senare. Ta det piano folket.
Ems & Jyllz.

TEAL BLUE.

Av allt bra jag har i min garderob och alla konstiga köp jag någonsin gjort, kandiderar det här till förstaplatsen. Trots att det i princip bara är jag som fattar grejen. Det här är världens snyggaste pälskrage och helst vill jag aldrig ta av mig den. Den är helt kunglig och jag älskar den.Ems.

AW.

I fredags var jag på after work på Råda säteri, som min mors jobb anordnat. Det var mest tanter och gubbar. Men vi åt god mat, drack dyrt vin och förlorade en frågesport. Dessutom fick vi en privat guidad tur kring ägorna, titta på vinkällaren och åka asjeep hem. Inte helt bortkastat.


Ems.

.

Tandkrämsleendet 2011 delux.

Sincerely yours, Jyllz.

NWA!

Idag är jag är man helt lost. Hur kom jag hit? Vad hände egentligen? Har jag några pengar kvar? Jag vet inte riktigt. Det enda jag vet är att jag har ett berg med disk och en oslobo i lägenheten. Både najs och o najs. Igår möttes jag av ett berg med öl som oslobon hade köpt på staggen. 10 för att vara exakt. Lördag slår fan alltid söndag!

N.W.A. – Express Yourself
Sincerely yours, Jyllz.


-

Ibland sätts lillivet fan i perspektiv. Man sitter halvnaken och lite mer än salongsberusad och undrar vadfan man gör i gråa piss-Sverige när alla man egentligen vill vara med befinner sig i London och Valencia och Riga. Man åker en öde buss från förfesten när alla andra gick ut och man själv ska hem för att plikten kallar. Man tröstar sig själv bäst det går, skickar känslosamma sms till berörda parter och tänker att fuck life. Någonstans finns det ju mer. Någonstans finns kvällar som aldrig tar slut och vänner som aldrig behöver skiljas åt. Ett såntdär liv man nån gång tänkte att man skulle leva. Ibland suger livet mer än vanligt och det gör det ikväll. Det är just nu 11 dyngn tills jag och Julia åker till London. Och jag åker hem själv. Den ofrånkomliga nedräkningen har börjat och man har grinat i hemlighet i två dygn redan.Ems.

RSS 2.0 bloglovin