Rumpnyp och kattungar.

Älskade Filip & Fredrik introducerade mig inför den fantastiska bilden på Perry och gav mitt lillbakfulla arsle ett gott skratt. Så jag googlade vidare på det inslagna spåret och fnissade lite för mig själv en stund.

Ems.

eh.Halå bloggön! Såhär såg jag ut denna morgon, astrött. När man har opererat tuttarna måste man sova på rygg, vilket jag är ganska kass på. Det resulterade i ytterst lite sömn och mycket rastlöshet inatt. (och nej jag har inte förstorat dem, fastän allt jag vill är att bli nästa kissie :(((( ) Nu ska jag rulla in mot Göteborg och hem till min mama! Tjarå!

/Fisen.

Showup Fashion Awards.

Trevlig tillställning med alldeles för dålig luft och icke så fashionabla bajjamajjor. Finfin visning och helrätt vinnare, föreläsning med Margaretha Van Den Bosch, smaskHassle spelade och bubblet bubblade. Efteråt blev det lite mer förfest och sedan dansade jag sönder XoY, på golv och högtalare. Helt skaplig klubb ändå faktiskt. Nu sitter jag död i sängen med ett pringlesrör och nackspärr efter att ha somnat på tåget hem, vaknat upp i Göteborg och åkt tillbaka igen. Och ikväll väntar väl mer festligheter.Ems.

Osedda.

Bjuder på lite bilder som aldrig fick se dagens ljus, förrens idag. Är skön mix från diverse event. Som massetjärnspromenader, häng hos jylls, festivalbussresor och inte så mycket mer.
Sincerely yours, Jyllz.

Twin peaks.

Ryser av välbehag. Älskar Twin Peaks. Hur mycket som helst.
Sincerely yours, Jyllz.

Återkoppling.

Godmorgon fellas. Jag märker att jag börjat bli en såndär snapshotbloggare. Här har ni mig knaprandes på min dagliga ostknäckis. Håret är fan skitsnyggt, solen skiner, rönnen utanför fönstret är knallröd och det här ska bli en fin dag! Har stämt träff med en lilltjej från klassen som jag normalt inte umgås med och vi ska gå på Showup Fashionawards tillsammans. Skönt, för ensam vill man ju inte gå. Och sedan blir det klassfest och Klubb Pank på XoY, Borrans stolthet i klubbväg. Jag är högst kluven till detta, men man får la pröva! Tar med mig ögonbrynen och min aldrig sinande rödvinscharm så ska nog även detta gå vägen.

Ems.

HENNA.Här sitter jag med huvudet inplastat som en fri själ mitt i natten. Och imorgon är det modemässa och någon form utav klassfest i Borås. Så man kan ju hoppas att man inte ser allt för tokig ut. Dessutom har jag ingen jävla aning om vad jag ska ha på mig. Det här kan ta vilken vändning som helst. Antar att jag återkommer om det här, såvida det går bra, eller i alla fall har någon liten komisk punkt i sig.

Ems.


SALOME.Kvällen på Operan innefattade precis allt vad jag förstått att en riktig opera ska innefatta. Hat, kärlek, storbystade sångerskor, ond bråd död, oförståeliga bibliska referenser, flygande avhuggna huvuden, en galen dirigent, och alla tänkbara sexuella avvikelser kända för människan. Men det var ruskigt bra faktiskt.

Ems.

Random.


Det har varit biobesök, afterschool, båtar, och annat fint!

/Fisen.

Reality hits you hard bro.

För mycket tid över till datan resulterar ofta i ett för stort antal youtubeklipp i Jyllzans bokmärken. Bjuder på favoriten för tillfället.

 

Sincerely yours, Jyllz.


Salome.


Idag ska jag på Opera minsann, för första gången. Det är en tidig födelsedagspresent från min syster. Ska bli mycket spännande och jag får äntligen ett tillfälle att invinga mina pumps som stått på skohyllan i ett år eller något för att jag definitivt inte kan bära dem full, och jag inte kunnat hitta annat tillfälle! Alldeles perfekt! Våld, hat, lust och 1900-talsdekadens kan ju inte bli annat än hur bra som helst. Men först skriva arbete och sedan en sväng till Hagabadet! Känner mig som en societetsdam idag.

Ems.

Köpte folköl 3,5.


Hej Mamsen!

Råkade dricka upp/bubbla över flaskan. Men du har ju en gömd bakom juicemaskinen. Vi är på Hörnet. Eller hos Lisa. Ses vid elva. Puss!

// Emelie

RSS 2.0 bloglovin